Baruch blogt weer.

Na de intensieve campagne van vorig jaar heb ik een blogpauze ingelast, maar nu ben ik weer in de lucht. Ik hoop dat de nieuwe site je bevalt. Het design is van Jan Heijnen en de site is (volledig responsive) gebouwd door Arno Hoogma op basis van WordPress.  Inmiddels mijn derde CMS: ik ben in de oudheid begonnen met B2(evolution), en daarna overgestapt op Pivot(X). Het toverwerk van Arno heeft ertoe geleid dat zelfs de allereerste blogs (uit 2003) weer zichtbaar zijn. De afgelopen dagen heb ik de artikelen geordend, tags en categorieën verwijderd en toegevoegd dus alles is weer helemaal leesbaar. Ook is de nieuwsbrief vernieuwd: ik ben afgestapt van PHPList en overgestapt op het spambestendige Mailchimp. Nagaan hoeveel bezoekers de site krijgt en waar ze op af komen doe ik niet meer via BBclone, maar gewoon via Google Analytics.

Reacties (4) Reageer

 1. Ziet er mooi en uitnodigend uit. Met veel interesse zal ik je volgen.

 2. Many happy returns, Robbert.

 3. Ha Baruch,

  Het zulle toch de lobbyisten zijn die de motor niet alleen opstarten
  maar met die motor ook de weg vinden naar vruchtbare dreven !

  We houden je in de gaten en volgende keer krijg je Ale met prik.

  Toi toi !

  1. Robbert Baruch

   Zeker, en ik verheug me op de prik. Met ginger ale.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.