De eerste dag.

De kop is eraf. Mijn eerste dag als DB-er zit erop. Vanochtend DB-vergadering gehad, foto's gemaakt (niet mijn sterkste punt, tot verdriet van de fotograaf die er alles aan deed om me ontspannen te doen lijken) en een veelheid aan korte gesprekjes. Zit nu met één oog naar het debat-Ayaan te kijken, en met het andere mail te beantwoorden. Veel felicitaties, en ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken. Een paar pareltjes deel ik graag met de lezers van dit weblog:

Robbert, Heb gezocht naar een toepasselijk citaat van Schopenhauer maar realiseerde me dat uiteindelijk alleen George Dubbya de kop van de spijker weet te vinden: "I think we are welcomed. But it was not a peaceful welcome."– Philadelphia, Dec. 12, 2005, on the reception of American forces in Iraq.

en:

Menigmaal is in de kuip vermoord
Feijenoord, Feijenoord, Feijenoord
Het legioen, dat om hulp gilde:
Baruch, Baruch, is wat het wilde!

De eerste wedstrijd ging verloren
Maar Baruch wist fraaielijkst te scoren
Op het nippertje van buitenspel
In het tweede beslissende duel.

Met een vaak oogstrelende techniek
dient hij tegenstanders van repliek
Mislukt een pass,treft zijn schot de paal
Dan naait hij ze met verve verbaal.

Hij is de gelouterde goaltjesdief
Maar meer nog heb ik mijn Ajax lief!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.