Deja vu en gezelligheid.

Vandaag is Wim Kok dan eindelijk met zijn voorstel gekomen, en zoals verwacht, is dat één bestuur voor de hele Randstad. Al eerder schreef ik (samen met Arie de Jong), dat dat inderdaad moet gebeuren, en dat je inderdaad de huidige provincies moet opheffen, maar dat je verder de schaal juist moet verkleinen; kleinere provincies dus. Kortom: ik voer de discussie over schaalverkleining van de provincies dus weer bijna dagelijks, dus dat is aardig.

Afgelopen weekend had ik het laatste fractieweekend van de Staten. Toch wel met een gevoel van weemoed, en dan moet je goed uitkijken hoe je die vorm geeft, want voor je het weet wordt je goede naam te grabbel gegooid op internet. Ik heb wel wat aardige foto's gemaakt.

Joop heeft een mening

Reacties (1) Reageer

  1. Hmz, ik zit gewoon op de verkeerde plek te reageren op je blog.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.