Een boom, hoog bezoek en op twee en vier.

DSC01857

Dat er gisteren raadsvergadering was, was natuurlijk niet alles. Om te beginnen werd er in het kader van het groenjaar een prachtige Linde in het Afrikaanderpark geplant. We gaan dit jaar nóg 200 bomen planten in de deelgemeente, maar dit is wel één van de meest bijzondere. Fascinerend om te zien hoeveel techniek er komt kijken bij het plaatsen van de boom in de grond die soms puddingachtig is, maar in de zomer weer helemaal droog kan komen te staan.

DSC01856

Snel door naar Hillesluis, waar in de Beukelaarstraat een project afgetrapt wordt. Rutger was er bij, en die geeft op zich een inhoudelijk correcte beschrijving van het project. Zie zijn filmje en oordeel zelf. Ik vind het natuurlijk een goed project, maar dat komt omdat ik het belangrijk vind dat mensen een vak leren, dat panden opgeknapt worden, en dat organisaties samenwerken. Bon. Zal wel aan mij liggen.

Ella Vogelaar - gids - Dominic Schrijer

Hij vestigt de aandacht op het feit dat Feijenoord zich op een steenworp afstand bevindt van de meest kindonvriendelijke wijk van Nederland, maar wat hij misschien niet weet, is dat hij zich in de nummer twee bevond, en dat nummer vier zich ook in de deelgemeente bevindt. Niet iets om trots op te zijn: in de top vijf komt Rotterdam drie keer voor, twee keer onze deelgemeente. Bah.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.