Geachte mevrouw Jansen,

Als beloofd komen wij terug op het onderzoek dat wij vorige week donderdag hebben afgerond. Wij hebben u beoordeeld op verslaving, pyschiatrische aandoeningen en verstandelijke vermogens en zijn tot de conclusie gekomen dat u tot een risicocategorie behoort. De overheid heeft een verantwoordelijkheid om kinderen te beschermen en als je kijkt naar de aantallen en je praat dan ook nog maar eens bij de bekende aantallen over het topje van de ijsberg, dan hebben wij geen andere keuze dan u voor te dragen voor het toedienen van verplichte anticonceptiemiddelen. Als u vindt dat dit te ver gaat moet ik u zeggen dat ik me dat kan voorstellen, maar alleen als u de werkelijkheid niet kent. Wij kennen die beter dan u; wij hebben daar immers voor doorgeleerd. Vandaar dat wij bepaald hebben uw ongeboren kinderen alvast te beschermen, door conceptie niet plaats te laten vinden.

In de loop van de volgende week wordt u opgehaald voor uw behandeling, die zal plaatsvinden in onze kliniek op landgoed het Loo. Na afloop ontvangt u een certificaat dat u zelf kan inkleuren.

Bij voorbaat uw hartelijke dank voor uw medewerking. U helpt van Nederland het paradijs te maken waar onwenselijke zaken niet voorkomen. Onvolkomendheden confronteren ons teveel met onze eigen onvolmaaktheden en zien we immers liever niet.

Vriendelijke groet,

Mijnheer Meester-Pieter

Ethisch beoordelingskundige.

Reacties (1) Reageer

  1. Ach, dit is gewoon de manier van “de mijnheer” om wraak te nemen op zijn schoonfamilie ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.