Hoewel ik natuurlijk een voetbalclub moet toejuichen waarvan de naam lijkt op die van de deelgemeente waar ik werkzaam ben, was ik vandaag bij de wedstrijd tussen Sparta en Willem II. Uit Tilburg was één bus met supporters gekomen, dus het was nogal rustig in hun vak, en tot Jeffrey Vlug in de zeventigste minuut het veld opkwam (als debutant!), en de aanval inzette, was mijn lunch het spannendste wat ik vandaag had meegemaakt. Gelukkig begon men snel te voetballen. Ik zeg: hou die Jeffrey Vlug van Sparta in de gaten! Het werd 1-0, maar dat wisten jullie natuurlijk al.

20061029_00299

Een gedachte over “Goed zo Jeffrey!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.