Goede herinneringen.

Morgen statenverkiezingen. Zodra de nieuwe Staten geinstalleerd worden, ben ik geen statenlid meer. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant waren het vier fantastische jaren en is het "time to move on".

Volstrekt off-topic, maar toch, omdat ik weet dat een aantal school- en klasgenoten deze site wel eens bezoeken, wil ik melden dat het Agnes College (ook wel bekend als de RK Scholengemeenschap St Agnes) op 15 september aanstaande cultureel reunieert. Daar is een website voor in het leven geroepen. Ik herinner me mooie chansons als

Tijd voor een reunie van schoolbands (ik speelde zelf neusfluit in de band "Teoflux Nihil"), en ander cultureel geweld.Lijkt me. Meld je aan! Ik ben inmiddels begonnen met een special edition van de schoolkrant O.A.S.E. Weet iemand waar je een stencilmachine en wrijfletters kan vinden?

Zo zie je maar: goede herinneringen komen altijd terug. Vroeger of later.

Reacties (4) Reageer

 1. Jan Heijnen

  Gebruikers weten het: bestel er meerdere, de K kom je altijd te kort.
  http://www.restpartijen.org/winkel/view_product.php?product=817

 2. ton kohlbeck

  Ha, Robbert.Goed dat je het Agnesfestival noemt.Wordt een ongekend spektakel.
  En heerlijk inkonsekwent ben je ook.Je verwaarloost je verdediging.Want nu wordt duidelijk dat niet alleen Wilders maar jijzelf OOK uit de katholieke traditie voortkomt. Op school bij het RK Agnes!!(onder een schuilnaam weliswaar, maar toch…)
  En dan je caviagrapjes.Velen uit de Agnestijd herinneren zich nog de oerkreet van verontwaardiging van een kleine brugklasser in de bovengang van de school toen hij buiten op het grasveld enig dierenleed , iets met eendjes dacht ik , of jonge poesjes , ontwaarde.Je hebt daarmee in ieder geval voorgoed je naam gevestigd.Daar kan geen bedorven kaashapje tegenop.Tot snel ,kameraad!

 3. ton kohlbeck

  En voor de volledigheid nog even de Website:

  http://www.agnesfestival.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.