Groeten uit Tel Aviv

Als ik in de auto van een vriend stap vraag ik hem of hij naar een huwelijk is geweest: aan de antenne bungelt een vrolijk blauw lint. Hij grinnikt, omdat ik niet in de gaten heb dat veel auto’s in Israel een lint dragen: de oranje blauwe linten zijn van de mensen die voor de terugtrekking uit Gaza zijn, en de oranje linten zijn tegen. Ook met de geboorte van een nieuwe Nederlandse prinses heeft het dus niets te maken. Vannacht vlieg ik weer naar huis, en dan ga ik eens genieten van een fijn reces!

Reacties (4) Reageer

  1. Deze opmerking heeft ook niets met de nieuwe prinses te maken, maar volgens mij is er toch echt één oranje teveel in je stukje. 🙂

  2. gefixt. dank je 🙂

  3. was het verder nog een beetje interessant?

  4. Robbert, niks reces. Je bent net terug van vakantie ;-p Klap die laptop open. Werk aan de winkel!
    Graag optreden tegen je collega’s van die nepprovincie. Gaat daar bijna weer(!) fout met subsidies. Geloof me laat dit aan “de markt” over, komt het echt helemaal goed.
    http://www.flevoland.nl/smartsite.dws?id=3426

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.