Hartverwarmend

Als je ergens wordt benoemd, geïnstalleerd of aangesteld zijn de bloemen vaak niet aan te slepen. Bij vertrek, en zeker een plotseling vertrek, of een vertrek met “gedoe” blijft het vaak stil. Soms begrijpelijk: mensen weten zich vaak geen houding te geven, of willen geen partij worden in een conflict waar ze niet bij betrokken zijn.

Zo niet hier. De afgelopen dagen ben ik overstelpt met smsjes, mails, reacties op mijn weblog, en zelfs een enkele kaart.

Hartverwarmend. Het lukt me vaak niet om iedereen persoonlijk te bedanken, maar ik stel de aandacht erg op prijs. Bedankt allemaal!

Reacties (12) Reageer

 1. Robbert, het is dan ook onvoorstelbaar. Je hebt de deelgemeente de afgelopen jaren enorm op de kaart weten te zetten. Het halve kabinet is langsgeweest, bijvoorbeeld. Je bent gewoon een maatje te groot voor de deelgemeente Feyenoord, man! Succes!

 2. Heel veel succes in deze donkere dagen. De politiek is soms onredelijk en hard. Wees trots dat je met een rechte rug kan terugkijken op je werk voor Fijenoord. We horen zeker meer van je. Ook groet aan je gezin, ook daar kan je trots op zijn.

 3. Swami Ramsaran

  De Werkgroep Surinamers Feijenoord staat achter u.u hebt heel veel gedaan voor de zelforganisaties.wij hebben nog steeds heel veel vertrouwen in u en zijn zeer teleurgesteld in het besluit van de de deelgemeenteraad. Mensen zoals u hebben wij nodig.Mensen zoals u die heel eenvoudig tussen de gemeenschap beweegt.
  Wij hebben ook veel van u geleerd.dank zij u hebben wij andere organisaties leren kennen
  U hebt altijd een luisterend oor gehad
  U bent zeer geliefd bij de achterban van de WSf
  Daaron zullen wij u missen.
  Maar wij hopen dat u weer terug komt
  Feijenoord heeft u nodig!!!

  S.Ramsaran
  Voorzitter WSF

 4. Lieve Robbert,

  Echt erg dat je weggaat bij ons!
  Feijenoord heeft mensen als jou hard nodig, kritisch, duidelijk, oprecht en beloftes nakomend.
  Ik bewonder je lef om dingen bij de naam te noemen en aan te pakken, zeker de geldopslokkende grote organisaties die hun hart verloren zijn in de begrotingen, vriendjespolitiek en oneerlijk sociaal zakendoen…………. om eerlijk te zeggen ben je in dat opzicht geen pvda politicus!
  Zo heb ik je leren kennen.
  Erg als je eigen maten je zo laten vallen, weet ik uit eigen ervaring, komt onder muzikanten ook veelvoudig voor!

  Ik blijf een Zuidenaar in hart en nieren, en ben bang voor de toekomst, als alle mondige, oprechte mensen de laan uitgestuurd gaan worden, mijn pa had toch gelijk ( is een VVD-er)

  Het ga je goed, en ik hoop dat ik je nog een keer kan laten
  swingen……………

  Met muzikale groet, Inge Sax- Schippers

 5. jan de vreeze

  hallo robbert, je zult sterker worden van dit alles en je bent nog jong genoeg om nog veel te doen, groet jan

 6. Wat een mooie reacties allemaal. Eigenlijk was deze week een van de leukste dingen die je had kunnen overkomen. Normaal hoor je dit soort dingen alleen maar op je begrafenis …toch?

 7. Wat kan ik hier nou nog aan toevoegen behalve: het lijkt wel of ze daar in Fejunoorrd aan poletiek doen! Succes man, ga in zaken.

 8. Droomtheater

  Robbert! Ik hoor zojuist het bericht dat je moet vertrekken. Was met andere dingen bezig en mijn reactie is misschien wat laat maar ik sta perplex. Het kan niet waar zijn. Is er eindelijk eens een politicus met verstand van theater en cultuur en bovendien iemand met een hárt en humor, wordt- ie wéggestuurd.

  Onbegrijpelijk. Echt.

  Jij verdient beter.

  Groet van Joanne Oussoren

 9. Robin van Barneveld

  Mooie boel bij de PVDA. Gooien ze één van de hardwerkende talenten eruit. Over jouw toekomst maak ik me geen zorgen. Voor Rotterdam is het jammer. Binnenkort in elk geval weer tijd voor een kop koffie

 10. Dick Kalkman

  Beste Robbert,
  Vreselijk wat er nu weer gebeurd is! Soms denk ik wel eens dat we het nooit leren. Je kan trots op je zelf zijn dat je gedaan hebt wat een echte sociaal-democraat moest doen. Ruud Vreeman schreef het al onder “Beoefen politiek met passie”: “Als iets duidelijk is geworden bij de verkiezingen van de afgelopen jaren, dan is het wel dat mensen passie, authenticiteit en strijdlust meer waarderen dan tactiek en strategische manoeuvres. Trend- en kiezersonderzoek is niet zonder belang, maar politiek leiders mogen zich er niet door laten sturen. Op alle bestuurslagen, van lokaal tot Europees, geldt: politiek is geen marketing en een politicus moet meer in huis hebben dan managementkwaliteiten. Wie zijn hart en intuïtie niet laat spreken, krijgt kiezers niet aan zijn zijde. Politici moeten hun betrokkenheid bij maatschappelijke problemen tonen, complexe ontwikkelingen duiden, mensen inspireren, het voortouw durven nemen. De PvdA heeft een lange traditie van dit soort politieke gedrevenheid: de wil om de samenleving te verbeteren. Die traditie leeft voort, ook onder de 60.000 leden die de partij verenigt. Koester die leden. Maak goed gebruik van hun collectieve denk- en werkkracht. En beoefen het politieke vak, van dag tot dag, met hartstocht”. Met passie, authenticiteit en strijdlust heb jij Fijenoord weer op de kaart gezet en niemand kan jou dat afnemen! Dick

 11. Bedankt Robbert namens Heerjansweg/Dortsmondstraat. Wij hebben alleen maar positieve herinneringen aan jou. Het ga je goed. Hans

 12. Allemaal risjeslijers daar in Feijenoord!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.