Het mannetje van de radio

Gisteravond had ik een leuk uitje: ik mocht een uur lang een radioprogramma presenteren. Het programma "met wie" van Radio Rijnmond. Helaas is de website niet helemaal up-to-date, maar het was toch echt zo. Er waren veel bellers: een oud-winkelier van de Beijerlandselaan (die ik heb uitgedaagd er weer een winkel te beginnen, want het gaat daar echt de goeie kant op), een opbouwwerker die op hem reageerde: Necat Kaya, die vertelde dat er een netwerk voor ondernemers in Feijenoord was opgericht, een lerares van basisschool de Globetrotter die me vertelde dat er nu de verbouwingen daar voor de school klaar zijn er auto's heen en weer rijden. Dat laatste kan natuurlijk niet, want kinderen moeten veilig over kunnen steken. Vanochtend ben ik meteen gaan kijken, en heb de vraag uitgezet.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.