Over een fout waarbij het (helaas) niet veel uitmaakte.

Eergisteren verstuurde ik weer eens een nieuwsbrief, en toen ik gisteren controleerde of dat allemaal goed was gegaan, drukte ik op een verkeerd knopje, en verstuurde ik een oude nieuwsbrief opnieuw. Foutje bedankt. Schaamrood op de kaken, natuurlijk.

Tot mijn verbazing kreeg ik op de herzonden nieuwsbrief allemaal positieve reacties: "goed zo!", "volgende keer tekenen we mee".  Wat was het geval: de oude nieuwsbrief ging over een brief die wij in september aan Ella Vogelaar stuurden. Hierin zeiden we "regel die financiering nou eens, en kijk naar welke problemen er het eerst in de wijken aangepakt moeten worden. Helaas is 3 maanden later die discussie nog steeds actueel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.