Parade is uit, camping is in.

Op RTV-Westtekst lees ik dat Jetta Klijnsma een kleuriger Parade wil. Sowieso is de parade veryupt en mist het -zonder Loes Luca- hart. De ijsmachine van dr Grunschnabel is één van de weinige redenen om er nog naartoe te gaan. Veel leuker, is camping Rotterdam. Ik was er vanavond (ik zou er zelfs meedoen met een goochelwedstrijd) en heb enorm genoten. Gratis toegang, veel leuke dingen (ook gratis dingen voor kinderen) , geen moeilijk arty gedoe, en tegelijkertijd cultureel zeer verantwoord. Gewoon vet chill. Ga er naar toe. Voor info: klik.

Reacties (2) Reageer

  1. He Robbert, leuk stukje!
    Ik heb je nog gebeld na de wedstrijd, maar je was al thuis denk ik om dit stukje te schrijven….

  2. Liefelotte

    wel jammer dat je niet gegoochelt hebt hoor… 😉

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.