Zoals ik al eerder schreef, was ik verrast dat de Provincie een mileuontheffing wil verlenen voor de opslag van bijna 30.000 kilo Vuurwerk in Voorschoten. De Gemeente Voorschoten is er tegen, en het is maar helemaal de vraag of het wel veilig is, wat daar gebeurt. Dan bedoel ik niet alleen de opslag zelf, maar ook het vervoer naar en van de opslagplaats. Bovendien: voor de inwoners van Voorschoten lijkt het me ondoorzichtig als de ene overheid “ja” zegt, en de andere “nee”. Ik heb daarom vragen gesteld aan GS. Zie hier.

5 gedachte over “V3 (Vragen Vuurwerk Voorschoten)”
 1. Hoe staat het in deze met de door het min.
  van VROM vereiste risicocontouren?
  Er is een AMvB opslag gevaarlijke stoffen,
  waaronder vuurwerk, en volgens mij mag je
  nooit zoveel vuurwerk ineens opslaan, maar
  dat weet ik niet zeker. Ik zoek het uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.