V3 (Vragen Vuurwerk Voorschoten)

Zoals ik al eerder schreef, was ik verrast dat de Provincie een mileuontheffing wil verlenen voor de opslag van bijna 30.000 kilo Vuurwerk in Voorschoten. De Gemeente Voorschoten is er tegen, en het is maar helemaal de vraag of het wel veilig is, wat daar gebeurt. Dan bedoel ik niet alleen de opslag zelf, maar ook het vervoer naar en van de opslagplaats. Bovendien: voor de inwoners van Voorschoten lijkt het me ondoorzichtig als de ene overheid “ja” zegt, en de andere “nee”. Ik heb daarom vragen gesteld aan GS. Zie hier.

Reacties (5) Reageer

 1. Pleeg ik eindelijk een politieke daad; reageert er niemand op. Fraai is dat!

 2. knap werk, maar ik dacht dat het afschieten van een rat “in het wild” al je eerste politieke daad was?

 3. Hoe staat het in deze met de door het min.
  van VROM vereiste risicocontouren?
  Er is een AMvB opslag gevaarlijke stoffen,
  waaronder vuurwerk, en volgens mij mag je
  nooit zoveel vuurwerk ineens opslaan, maar
  dat weet ik niet zeker. Ik zoek het uit

 4. sorry mag wel, het is zelfs zo dat

 5. Jezus kristus wat een intelligente vragen !
  Ik zou me kapot schrikken als ik die GS was.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.