Van bezoek aan Feijenoord tot bezoek aan Feijenoord.

Vanochtend had ik mijn vriend en partijgenoor Thijs Reuten over de vloer. Ik heb hem Feijenoord laten zien en we hebben natuurlijk veel gesproken over de verschillen tussen de deelgemeenten van Rotterdam en de Stadsdelen in Amsterdam. Verheven discussies die er natuurlijk nu, voor mij, niet zoveel toe doen, omdat ik vooral een klus te klaren heb. In dat kader was ik dan ook vanavond in de wijk Feijenoord, om met inwoners te praten over zaken die er spelen. Het was erg gezellig, leerzaam en nuttig; en ik ben blij dat ik de voetballende mannen van de foto blij heb kunnen maken: er komt kunstgras op jullie voetbalveld! (oh ja, en mijn MSN is baruch@euronet.nl).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.