/

Veemde dingen

158 views
1 minuut leestijd
Start

Ene, mij onbekende, Martijn Vos schreef

robbert, robbert, robbert wat heeft de tijd met je gedaan, van een vrijgevochten anarchist die actief was binnen de jongerenbeweging tot een volgegeten salonsocialist die lid geweest is van minerva. you got me… niets is zo veranderlijk als de mens.

Maar hij legt verder niets uit of zo. Dus blijf ik met vragen zitten. Kort daarop gebeurde er iets vreemds: iemand heeft geprobeerd de site te hacken, en een mirror gemaakt. Dat wil zeggen dat alle files gekopieerd zijn. Maar wat wil iemand met een back-up van deze site? Zouden ze weten dat ik bezig ben met een redesign?

Overigens ontken ik ten stelligste dat ik ooit anarchist was. Laat staan vrijgevochten anarchist. En dat van de jongerenbeweging is wel heel lang geleden hoor… Een zomer Rock against Racism, Leids Jeugd Commitee, ANJV, CJB, eh… dat is het zo’n beetje, eh Jongerencommitee “Leiden Atoomvrij (daar hebben ze nu nog die bordjes aan te danken). Tot ergens midden jaren ’80. Bijna 20 jaar geleden. In de tussentijd ben ik inderdaad wat aangekomen 🙂

5 Comments

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…