Veemde dingen

Ene, mij onbekende, Martijn Vos schreef

robbert, robbert, robbert wat heeft de tijd met je gedaan, van een vrijgevochten anarchist die actief was binnen de jongerenbeweging tot een volgegeten salonsocialist die lid geweest is van minerva. you got me… niets is zo veranderlijk als de mens.

Maar hij legt verder niets uit of zo. Dus blijf ik met vragen zitten. Kort daarop gebeurde er iets vreemds: iemand heeft geprobeerd de site te hacken, en een mirror gemaakt. Dat wil zeggen dat alle files gekopieerd zijn. Maar wat wil iemand met een back-up van deze site? Zouden ze weten dat ik bezig ben met een redesign?

Overigens ontken ik ten stelligste dat ik ooit anarchist was. Laat staan vrijgevochten anarchist. En dat van de jongerenbeweging is wel heel lang geleden hoor… Een zomer Rock against Racism, Leids Jeugd Commitee, ANJV, CJB, eh… dat is het zo’n beetje, eh Jongerencommitee “Leiden Atoomvrij (daar hebben ze nu nog die bordjes aan te danken). Tot ergens midden jaren ’80. Bijna 20 jaar geleden. In de tussentijd ben ik inderdaad wat aangekomen 🙂

Reacties (5) Reageer

  1. iemand anders

    WAT! Dus je bent vroeger links geweest!

  2. Ja. Anders zat ik toch niet bij de PvdA? 🙂

  3. Oh, ja. Bonte Reus natuurlijk ook. Moest ik aan denken toen ik het Leidsch Dagblad zag.

  4. die mirror vind ik een stuk interessanter. case-building, baruch. aivd door de bocht.

  5. “WAT AANGEKOMEN”???? Man, jij ging als jonge God die rolstoel in en kwam er als Marlon Brando uit!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.