Voor sommige reaguurders….

Reacties (5) Reageer

  1. Ik heb een beter vulling voor je Baruch dan strips lezen. Die salon-socialist van een Wouter Bos zegt weer helemaal niets bij B&vD. Los gelul in de ruimte en lucht. Neem toch eens in korte zinnen zinnen een duidelijke stelling in! Doe bijvoorbeeld eens je socialistische plicht en begin over het links lullen, rechts zakken vullen door de gastheren aan tafel zelf. Nee Baruch die good looking guy is een gebakken ei waar de PVDA de oorlog, hoe toepasselijk vandaag, niet mee gaat winnen.

  2. Reinier. Ik neem aan dat je lid bent geworden van de PvdA om er wat aan te doen?

  3. Robbert, nee. Het echte socialisme is net als communisme in de 1e wereld ten dode opgeschreven op lange termijn. Kijk maar naar de veranderingen binnen je eigen partij in de loop der jaren. De voedingsbodem(arbeiders) verdwijnt simpelweg op lange termijn en iedereen heeft het te goed in dit landje.

    Ik was en ben overigens nergens lid van. Er is tot op de dag van vandaag geen partij of kopstuk met wie ik me kan identificeren. Ik zit ergens tussen alles in als 30+’er en merk dat ik daar overigens niet alleen in sta. Fortuijn, Wilders allemaal te ….Mijn hoop is dan nog Wiegel aangezien de Burke stichting geen politieke aspiraties heeft.
    Tijd voor frisse wind Robbert, doe er je voordeel mee. Het “volk” pikt het echt niet meer of het nou 5 of 10 jaar duurt, dat weet ik zeker, de termijn zal afhangen van de economische ontwikkelingen(mate van tevredenheid).

  4. Reinier. Ik ben het in sommige opzichten met je eens. Het socialisme had ten doel de arbeiders te verheffen, onder andere door ervoor te zorgen dat ze “maar” 8 uur per dag hoefden te werken. Het idee was dat ze naast dat werk, en 8 uur rust, zich 8 uur konden ontplooien. Van die verheffing kan je je soms afvragen of dat werkt. De tragiek is, dat als je je wilt inzetten om de situatie te verbeteren, je zelf maatschappelijk actief zal moeten worden. Zeggen dat iedereen het bij het verkeerde end heeft en dat “de” politici en “de” bestuurders allemaal zakkenvullers, leeglopers en luilakken zijn is wat al te makkelijk. Kortom: waar blijf je zelf, Reinier? Behalve politieke partijen zijn er tal van andere mogelijkheden om maatschappelijk je steentje bij te dragen. Er zijn bijvoorbeeld nog twee vacatures bij stichting Pierrot… zie http://www.vscd.nl/vacaturepage.php?id=237

  5. Very interesting & professional site. You done great work.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.