adeauh

489 views
1 minuut leestijd
Start

Toen ik naar Den Haag verhuisde heb ik ECHT geprobeerd fan te worden van ADO. Dat is niet gelukt, omdat ik de te scanderen leuzen niet uit mijn mond kon krijgen. Toch ben ik voor bouw van een nieuw stadion. Het is goed voor de stad en de regio als zo’n apparaat er komt. Een groots stadion voor een grote stad!

9 Comments

 1. Hilhorst en zijn ambtenaren zijn gestapo
  en houden er Dachau-praktijken op na.
  Staat in HC van vandaag. Heb Martin Huls een
  mailtje gestuurd trouwens. By the way: leuke site!

 2. Ado is een excuus voor het grootste tuig van Den Haag om onder hun steen vandaan te kruipen en hun gebrek aan zelfbeheersing, gecombineerd met een gruwelijk zieke geest, gebrek aan intellect en werkschuwheid, zondags te uiten middels het in elkaar slaan van andere mensen en/of het vernielen van hun eigendommen. Leuk idee om voor die eikels een nieuw stadion te bouwen. Nog leuker om die eerder genoemde eikels vervolgens op zondag door de stad naar die nieuwe locatie (buiten de stad) te laten trekken (en terug). Wellicht kunnen we tips krijgen van de Amerikanen hoe we plunderingen en vernielingen kunnen voorkomen? Mijn voorstel zou zijn om het stadion lekker te laten staan waar het nu staat. Ik denk ook dat Pim dat zo gewild zou hebben.

 3. Pim? Pim wie. Ik ben het met je eens wat ADO betreft. Voetbal is geen bezigheid voor serieuze mensen, en zoals ADO-supporters zich gedragen… Hoewel: ik heb begrepen dat als ze “Hamas Hamas Joden aan het Gas” roepen, niet ALLE joden bedoelen. Dus dat valt ook wel weer mee. Toch moet dat stadion er komen. Grote stad. Groot stadion. Zo!

 4. Dat stadion is een mooi staaltje populisme en jongetjes stedenbouw.

  Lees Heijnen in HC : Onderwijswethouder Heijnen rende in 1976 nog als supporter over het heilige Haagse gras met een groengele vlag omdat West Ham United met 4-2 was ingemaakt. Hij lijkt nu bijna jaloers.
  “Als ik straks wegga en er staan twintig nieuwe scholen in de stad, zal niemand zeggen: ‘Goh, wat goed!’ Maar één zo’n stadion dat je altijd ziet, als je de stad inrijdt…”
  Dat dat stadion op die plek absoluut geen toegevoegde waarde heeft, hooguit voor de glasverzekeraars, daar hoor je niemand over. Dat zo’n stadion alleen voor professioneel voetbal en de EO jongerendag gebruikt kan worden is tot daar aan toe, maar een investeruing van 40 miljoen zou een huur van 4 miljoen moeten opbrengen. ADO betaalt anderhalve ton ’s jaars.
  Heimwee naar Aadsje Mansveld heb ik ook, maar ik heb ook heimwee naar indrukwekkende bestuurders en politici. Die tijd komt echter nooit meer terug.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…