Afscheid, altijd weer een nieuw begin!

319 views
1 minuut leestijd
Start

Vanmiddag was ik op het afscheid van Janneke Fruin van het LUF bij te wonen. Een mooi excuus om op de motor een tochtje naar Leiden te maken. Door Voorschoten gereden, waar de provincie toestemming wil geven voor de opslag van 30.000 kilo vuurwerk. Door naar Leiden. Altijd een beetje raar om daar terug te zijn: zoo ik iets ben ben ik immers een Leyenaar. Er verandert veel, maar sommige dingen (de huizen waar ik gewoond heb, de ELPEE, Paddenburg, Burcht) blijven hetzelfde. Iedere generatie laat zijn helden achter.

Vanavond shavuot, en zondag blog ik weder verder.

3 Comments

  1. comment Leiden ? Waar is de lyrische beschrijving van de enige echte gracht in Leiden: het Rapenburg ? De namen Paddenburg e enzo zijn wat obscure plaatsen, de Burcht is voor verslaafden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…