/

Baruch blogt weer.

476 views
1 minuut leestijd
Start

Na de intensieve campagne van vorig jaar heb ik een blogpauze ingelast, maar nu ben ik weer in de lucht. Ik hoop dat de nieuwe site je bevalt. Het design is van Jan Heijnen en de site is (volledig responsive) gebouwd door Arno Hoogma op basis van WordPress.  Inmiddels mijn derde CMS: ik ben in de oudheid begonnen met B2(evolution), en daarna overgestapt op Pivot(X). Het toverwerk van Arno heeft ertoe geleid dat zelfs de allereerste blogs (uit 2003) weer zichtbaar zijn. De afgelopen dagen heb ik de artikelen geordend, tags en categorieën verwijderd en toegevoegd dus alles is weer helemaal leesbaar. Ook is de nieuwsbrief vernieuwd: ik ben afgestapt van PHPList en overgestapt op het spambestendige Mailchimp. Nagaan hoeveel bezoekers de site krijgt en waar ze op af komen doe ik niet meer via BBclone, maar gewoon via Google Analytics.

4 Comments

  1. Ha Baruch,

    Het zulle toch de lobbyisten zijn die de motor niet alleen opstarten
    maar met die motor ook de weg vinden naar vruchtbare dreven !

    We houden je in de gaten en volgende keer krijg je Ale met prik.

    Toi toi !

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…