Baruch is vet (lauw)

1182 views
1 minuut leestijd
Start

Chillen met me matties

Ik was de hele middag op de Kaap. Eerst bij Provimi, en daarna bij De Wereldtuin. Dat was erg gezellig. De Wereldtuin zou in eerste instantie een project van drie jaar zijn, en het laatste jaar was 2007. Omdat de ontwikkeling van de omgeving minder snel gaat dan verwacht, kan er misschien een paar jaar aan vastgeknoopt worden. Maar daar moet dan wel een nieuwe subsidie-aanvraag voor komen. Omdat we er daar nogal veel van binnenkrijgen (gelukkig zijn heel veel mensen binnen de deelgemeente erg actief), moeten we een afweging maken. Moeilijk moeilijk.  De mensen waren nogal verbaasd dat ik Rollin van Chamillionaire op m’n Ipod had staan, maar verder heb ik me toch redelijk als bestuurder kunnen profileren. Maar dan moet het natuurlijk niet over muziek gaan, want dan ben ik verkocht. Ik hou niet erg van de moderne hardrock (gegrunt levert onverstaanbare teksten op), maar kan redelijk meekomen met de lokale hip-hop scene. Kortom: ik was tamelijk lauw. Totdat we een debat ingingen waar ik het behoorlijk om m’n oren kreeg. Dit was het publiek:

Publiek bij debat

Het is trouwens een leuk initiatief, die Wereldtuin, en als je tijd hebt, moet je er zeker even gaan kijken. Kinderen komen in een sterk verstedelijkt gebied in aanraking met kunst en natuur. Allerlei aktiviteiten, en het draait bijna volledig op vrijwilligers.

Konijn!

Ik heb m’n matties daar beloofd mijn msn-adres nog eens op te schrijven: baruch@euronet.nl Daar is ‘ie. In je fissie.

2 Comments

  1. Hey Mattie Hier Komt Isaac Je Dan Effe Paar Dingen Zeggen;; Het klopt wel wat U allemaal zei vandaag op de Kaap maar toch kan die pand niet gesloopt worden want daar is de enige plaats waar wij kunnen zijn Jongerncentrum is om 7 uur gesloten of om 5 uur waar moeten we heen dan..? Op een mooie zomerdag kunne we toch neit na 7 uur binnen zijn zoals U zei k hoop dat U IETS LAAT HOREN Me E-mail zit erbij(h)

  2. Een beetje wat hippe termen gebruiken en “in je fissie” reopen, je i-pod rond laten gaan met ruige hip-hop (jaja, het gaat hier om Chamillionaire hoor, laat dat duidelijk zijn!) en zeggen dat er een plein is vernoemd naar Helderheid. Zo kan je die jongeren hier wel inpakken natuurlijk, oh met jongeren bedoel ik natuurlijk jouw “matties”.
    Sterk staaltje PR, zoals een echte politicus dat siert.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…