Bericht voor Haagse PvdA-ers: Stem Jeltje!

332 views
1 minuut leestijd
Start

De Haagse PvdA kiest een lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Verkiezingen die voor onze partij en onze stad heel belangrijk zijn.

De landelijke media-aandacht die Den Haag zal trekken vraagt meer dan ooit om een lijsttrekker met een uitstraling die laat zien waar de PvdA en de sociaaldemocratie voor staan. 

Voor onze partij staat er veel meer op het spel dan een stevig PvdA geluid in de Haagse gemeenteraad. De PvdA wil samen aan de stad werken, geen onnodige verdeeldheid scheppen, trots zijn op onze verscheidenheid, streng zijn waar dat nodig is, maar bovenal voor en met alle mensen van goede wil kansen creëren.

Het is daarom belangrijk om op Jeltje van Nieuwenhoven te stemmen. Zij kan bij uitstek die boodschap met overtuiging overbrengen naar onze kiezers. Jong of oud.  Nieuwkomer of geboren Hagenees. Jeltje kent de stad waar ze al vijftien jaar woont en nog langer werkt. De stad kent Jeltje en waardeert haar open en warme manier van politiek maken.

Bij haar is ‘de burger’ geen modieus begrip, maar is politiek altijd al in de eerste plaats mensen- en maatwerk geweest. Wat de PvdA juist nu nodig heeft, zijn politici die eerst en vooral volksvertegenwoordiger willen en kunnen zijn.
Daarom graag steun voor haar kandidatuur. Steun op twee manieren:

  1. Stem op Jeltje bij de ledenraadpleging voor het lijsttrekkerschap van de PvdA. De stemming loopt tussen 15 en 23 oktober. De landelijke PvdA heeft de stemformulieren gestuurd;
  2. Mail deze tekst door aan Haagse partijgenoten en vraag zo hun steun voor Jeltje

Bedankt alvast. We willen winnen. Nu met Jeltje, maar natuurlijk vooral op 3 maart bij de  raadsverkiezingen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…