Bestuursleden gezocht! (Den Haag)

338 views
1 minuut leestijd
Start

Mijn -bijna- naamgenoot Robert Baruch (let op: hij schrijft zijn naam met 1 b) uit Nijmegen, is al sinds jaar en dag betrokken bij het succesvolle en sympathieke initiatief Blend-it. Dit initiatief is gericht op jongeren tussen de 12 en 23 jaar die iets positiefs willen doen voor de maatschappij. Jongeren verzinnen zelf positieve activiteiten voor hun stad, voor mensen in hun buurt, wijk of stad. Het kan om van alles gaan: sjoelen met bejaarden, schilderen met zwerfjongeren, theater maken met psychiatrische cliënten, de moestuin onderhouden met asielzoekers, een real- life soap serie maken over de jongeren in je buurt.  Alles kan, niets is te gek. Zo geeft Blend- it de jongeren de mogelijkheid hun talenten te ontdekken, ontplooien en benutten. Blend –it clubs bestaan al in Rotterdam en Nijmegen en zijn in oprichting in Arnhem en Amsterdam.
 
Meer informatie is te vinden op http://www.wijkalliantie.nl/blend-it/

De jongeren bedenken alles zelf, en voeren alles zelf uit, maar worden ondersteund door volwassenen. Ook in Den Haag wil men een  Blend-it Club oprichten, en hiervoor zijn ze op zoek naar volwassen bestuursleden. mail me als je je herkent in het profiel:

· heeft affiniteit met jongeren, jongerencultuur en de multiculturele samenleving;
· beschikt over didactische en/of coachende vaardigheden;
· beschikt over een stevig netwerk in het bedrijfsleven, de media, het onderwijs, de culturele sector , de welzijnssector of de buurt waar hij of zij in woont.
· is bereid zich gemiddeld 2 uur per week voor Blend-it in te zetten;
· wil zich voor een periode van één of twee jaar committeren;
· is 24 jaar of ouder;
· is woonachtig in de regio Den Haag.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…