BNR – en da’s niet eerlijk!

435 views
1 minuut leestijd
Start

Harmke Pijpers doet Calimero na.

Afgelopen vrijdag zat ik met de altijd scherpe Sander Simons en immer charmante Harmke Pijpers in de studio van BNR te praten over de schaalvergrotingen in het onderwijs. Sander vindt dat leerlingen recht hebben op kleine scholen. Ik vind vooral dat leerlingen recht hebben op goed onderwijs, en schaalvergroting kan daar vaak aan bijdragen. Ik stoorde me aan de stereoptype beelden die opgeroepen werden over de grote (“leerfabrieken”) en kleine (“gezellige”) scholen. Harmke deed Calimero na. Het was een gezellige middag.

1 Comment

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…