Chris en Petra lachen, Til huilt.

394 views
1 minuut leestijd
Start

Chris en Petra lachen

Een paar weken geleden was ik in Bloemhof, bij Chris. Chris had een terechte klacht: door de woningbouwvereniging wordt aan de bewoners gevraagd om de tuintjes bij te houden, maar kijk eens hoe hun eigen heggen erbij staan! Samen met Ilona van WBR ben ik gaan kijken, maar de heggen waren al gesnoeid. Met de WBR hebben we afgesproken dat ze vaker gaan snoeien, zodat het er ook langer netjes uit blijft zien. Petra is van de Bewonersorganisatie Bloemhof (BOB) en let op of ik m’n werk wel goed doe. Chris en Petra kunnen weer lachen.

Til huilt

Anders is dat met Til. Til zorgt voor schone toiletten op de Afrikaandermarkt. Ik schreef al eerder over haar: de oplevering van het marktkantoor duurde langer dan gewenst, waardoor zij langer met de tijdelijke wc’s moest werken. Ik heb d’r toen een bosje bloemen gegeven. Vandaag vroeg ze me waar de toegezegde vuilnisbak bleef. Die is er namelijk nog steeds niet. Kijk maar eens op de foto hoe verdrietig ze daarover is! Ik heb zo’n idee dat zij binnenkort ook weer kan lachen…

1 Comment

  1. Hallo, er ligt bij mij ook wat werk te doen; fysiek ben ik weinig toe in staat om het zelf te doen. Het onkruid groeit als kool en is niet bij te houden met mijn geringe inspannings-vermogen. Is iemand bereid mij daarbij behulpzaam te zijn, dan hoor ik dat heel graag.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…