Dag Marsmannen! (Dagmar’s mannen)

353 views
1 minuut leestijd
Start

25042006

Vanochtend mijn eerste DB-vergadering gehad (als aspirant-DB-er mocht ik "aanzitten", en vervolgens met een aantal collega-(aspirant)-DB’ers kennisgemaakt. Daarna hebben Dagmar, René en ik eindelijk eens informeel met elkaar geborreld en gegeten: we hadden een paar uur te overbruggen vóór de afdeling Feijenoord van de PvdA bij elkaar kwam. Het programma (het is geen coalitie-programma, want er is geen coalitie: de PvdA gaat alléén besturen) kwam steeds terug in de discussies. Het is best een grote verantwoordelijkheid! Aan de ene kant hebben we een enorme steun van onze achterban om dát te bereiken wat in ons verkiezingsprogramma staat; aan de andere kant zijn er toch ook reëele wensen van oppositiepartijen waar we rekening mee willen houden.
Het is in ieder geval een stuk waar brede steun voor is, en waar ik graag voor meezweet om het om te zetten in concrete acties die leiden tot concrete resultaten!

2 Comments

  1. ja dat was dus mooi klote uiteindelijk. ik weet verder even niet wat ik voor troostrijke woorden kan spreken, behalve dan dat het domweg niet eerlijk is (en bovendien heel respectloos en dom). succes.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…