DAG! van de buren.

240 views
1 minuut leestijd
Start

FW: burendag

Vandaag was het dan de Europese dag van de buren. Misschien wel voor de laatste keer, want het succes is zo groot, dat in 2008 ook Australie mee wil doen, en dan is het natuurlijk de werelddag van de buren. Voor mij begon de dag vanochtend om 8 uur, met een boottocht. Wethouders Kaya en Kriens werden spectaculair aan boord getild, en er was een gezellig ontbijt. Ik zat aan tafel met Frans en Evelien van Mechelen (klik hier voor meer info), en dat was wel moeilijk, want ik moest proberen een geheim te bewaren voor ze. Later op de dag bezocht ik de goed georganiseerde en oh zo gezellige activiteiten in Afrikaanderwijk, Vreewijk, Noordereiland en Hillesluis. Daar bleef ik wat langer (klik hier voor de foto's van Rob Kamminga) , want ik mocht aan Frans en Evelien de Erasmusspeld uitreiken. Ook weer zo'n mooie prent van Rob Kamminga:

FW: erasmusspeld

Erg bijzonder en erg verdiend! Tussendoor hadden we ook nog tijd om "even" een nieuwe deelgemeentesecretaris aan te nemen. Welkom Jerry Wenting!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…