/

“De deskundige”

399 views
1 minuut leestijd
Start

Dat deskundigen een eigen mening hebben is alleen maar goed te keuren, maar wat NOVA gisteravond presteerde door Bert Hendriks, oud-voorzitter van het Palestina Komitee, de bommenleggers van Hamas neer te laten zetten als redelijke mensen waar je rustig een afspraak mee kan maken (terwijl zij zeggen: “fuck het vredesproces, wij gaan door met mensen opblazen totdat Israel niet meer bestaat)is tenenkrommend stuitend. Toon daarnaast alleen maar mensen die geen fidusie hebben in the “Roadmap to Peace”, en je maakt ongetwijfeld mooie televisie, maar je maakt het daarmee zo simpel, dat mensen, dat gezien hebbende, alleen maar kunnen zuchten dat “ze er wel nooit uitkomen”.

Kan er weer een fatsoenlijke redactie op NOVA gezet worden aub? Of is dit het resultaat van de soap van de afgelopen maanden?

Bij Daphne Bunskoek zat hij vanochtend weer. Maar dat is nu eenmaal een programma voor mensen die nog slapen en ook niet zo snel wakker zullen worden.

2 Comments

  1. Tsja, hijkan vaak onzin uitkramen en hij is niet de enige!
    maar in vergelijking met de jaren zeventig, tachtig toch een hele verbetering dat er nu niet alleen pro-Israelisch commentaar op de Nederlandse televisie te zien is, dat was ook tamelijk tenenkrommend.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…