De film van Geert Wilders.

362 views
1 minuut leestijd
Start

Uit de nieuwsbrief van de SDU van vandaag:

Het is ongepast dat Balkenende de komst van de film van Wilders typeert als ‘een crisissituatie’, stelt VVD-voorman Rutte. ‘Het is een gebrek aan leiderschap dat de premier wel op grote toonhoogte praat over de film praat, maar over echte problemen als de internationale kredietcrisis zwijgt’, aldus de liberaal in het radioprogramma Tros Kamerbreed. Rutte krijgt bijval van voormalig VVD-leider Bolkestein, die zich eveneens stoort aan de woorden van Balkenende. ‘Totale onzin’, aldus Bolkestein in Netwerk. ‘Het is provincialisme. Als er niets gebeurt in een land, dan val je ten prooi aan dit soort rukwinden.’ Oud-VVD-Kamerlid Hirsi Ali vindt dat Wilders het volste recht heeft een kritische film over de islam te maken. ‘Als theocratische dictaturen zich organiseren om Nederland te vertellen of ze wel of geen film mogen maken, dan is dat de wereld op zijn kop’, zei ze in NOVA. ‘Er is geen commotie rondom Wilders, er is een wereldwijde commotie rondom de islam.’

Er is veel om te doen, en officieel komt de film pas in maart uit. Ik realiseer me dat ik grote risico’s neem want eventueel moet zelfs het leger ingezet worden, maar hier is alvast een sneak preview.

1 Comment

  1. Premier Balkenende en zijn kabinet van rare zaken zijn diegenen die een crisis aan het veroorzaken zijn.Niet Geert Wilders.Ons kabinet,de bange naievelingen,bijna landverraders.Professor Balkenende,een beetje meer intellect had ik van u wel verwacht.De Islam is op een totaal wereld kalifaat uit.Wanneer dringt dat nu eindelijk eens door !
    Al Jazeera,die maar olie op het vuur blijft gooien,net zolang tot er een wereldbrand door onstaat.Op mijn schotel ontvang ik die zender ook.Zie ze wel eens hysterisch over allah en allles wat er omheen hangt bezig zijn.Brrrrrrrrr. De communisten zeiden al eens; Godsdienst is opium voor het volk.Iets is er wel van waar. En via die Al Jazeera die moslim heethoofden maar verder ophitsen….. Op Balkenende terug te komen.Als door buitenlandse ayatolla’s of andere moslim grootheden verplicht zou worden gesteld dat alle Nederlandse vrouwen een niqaab zouden moeten dragen,en in het zwembad een boerkini, dan zou hij slaafs gehoorzamen,en al bijkomend in zijn broek doen van angst,de verstrooide professor.Ik wordt zo langzamerhand moe van dit slappe hap kabinet,en van die haatzaaiende moslims in het bijzonder,die er alleen op uit zijn ons land te onderwerpen. In de islam telt men drie stadia t.a.v het veroveren van landen. de Dar-Al-Suhl, de nog niet veroverde gebieden. De Dar-Al-Harb, dat is het stadium van de verovering. En de Dar-Al-Islam, het moment waarop de niet-gelovigen onderworpen zijn. In Egypte verschijnt elk jaar een islamitisch woordenboek. In de editie van dit jaar zijn Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk aangeduid als gebieden die in het stadium van de Dar-Al-Harb zijn,alsmede nederland natuurlijk. Dat is de situatie zoals er die nu voorligt.We hebben het paard van Troye binnengehaald,en zijn er nog blij mee ook.Een hond poept niet in zijn eigen nest,maar Nederlanders….Lang leve de Islam,maar niet heus !

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…