De lente is begonnen!

391 views
1 minuut leestijd
Start

IMAG0113

Prachtig weer hier op Zuid; maartse buien afgewisseld met mooie strakblauwe luchten die de haven in al zijn trots laten zien en het voorzichtig opkomende jonge groen mooi aanlichten. Vandaag is het boomfeestdag, en vanochtend heb ik met leerlingen van basisscholen bomen geplant en versierd. De medewerkers van speeltuin en kinderboerderij Odilia hadden weer eens enorm goed voor alles gezorgd (lekker! pannekoeken!) en ik was dan ook heel trots dat ik ze als dank daarvoor een cheque van € 350.- mocht geven om extra groen aan te leggen. Odilia is echt een heel bijzondere plek. Een prachtige speeltuin, een gezellige kinderboerderij en een fantastisch Cruyffcourt. En dan heb ik het nog niet eens over al die vrijwilligers die iedere dag weer bezig zijn om het de bezoekers naar de zin te maken. Ik kom er graag.

Na lente komt de zomer, en er zijn al allemaal goeie ideeën. Vanmiddag had ik een gesprek met oppervrijwilliger Johan Herman uit Hillesluis (die -heel lief- brillenpoetsdoekjes meebracht van Margreet, omdat ze het zo sneu voor me vind dat ik mijn bril schoonpoets met mijn zakdoek), die samen met Rafet Terzi en Özge Kizilgöz (van projectgroep Groei, je weet tog) druk bezig is met het voorbereiden van het Sluisfestijn 2008, dat op zaterdag 7 juni zal plaatsvinden. Özge is ook nog eens bezig met het organiseren voor een evenement voor de Afrikaanderwijk op zondag 8 juni, dus dat wordt een feestelijk weekend. Omdat Özge zei dat ze mijn weblog regelmatig leest, noem ik haar even apart. Ik heb gezegd dat ik twitter en MSN (via baruch@euronet.nl), daarnaast natuurlijk ook hyves, en View Robbert Baruch's profile on LinkedIn. En facebook:

 Robbert Baruch's Facebook profile

Plaxo pulse nog niet zo veel, maar dat komt vanzelf. Oh js. Skype heb ik ook.

Ook zo’n zin in de zomer?

1 Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…