/

Een ongeluk (hier, hier, hier)

333 views
1 minuut leestijd
Start

Gisterochtend op weg naar mijn wekelijks squashafspraak ben ik betrokken geraakt bij een ongeluk. Politie, brandweer, ambulance en pers waren snel aanwezig en hebben fantastisch werk geleverd. De betrokkenen uit de andere auto’s zijn ongedeerd en ik ben met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht, maar naar het zich laat aanzien, komt het allemaal goed. Nieuwsberichten hier, hier en hier. Foto’s en filmpjes hier en hier en zelfs hier.

Nogmaals: alle lof aan de hulpdiensten. Politie-agent Remco die mijn hoofd een half uur heeft vastgehouden en tegen me aanpraatte, de brandweermannen die me precies uitlegden wat ze deden (en wat ze deden om mij, mijn auto en zichzelf te beschermen, onder andere tegen onverwacht uitklappende airbags), de ambulancebroeder die me op mijn gevoel voor humor testte (ongebroken) en al die professionals samen die toch nog zo’n 100 KG Baruch in een harnas op een plank hesen alsof het een vaas uit de Ming-dynastie betrof. Dit zijn de vaak onbekende helden van Nederland. Wat een professionals.

En ook veel dank natuurlijk aan de journalisten, die het me ook mogelijk maken dit na te vertellen. En aan de firma Mercedes-Benz, natuurlijk. Mijn nieuwe (1 maand) oude (2000) auto heeft de klap goed opgevangen. Andere auto’s hadden me minder makkelijk snel weer aan het bloggen en twitteren kunnen hebben.

1 Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…