Eén van de 25% :-(

327 views
1 minuut leestijd
Start

Niet lang geleden las ik in het sociaal jaarboek dat 25% van de Nederlanders jaarlijks slachtoffer wordt van criminaliteit. Nu zou ik er voor de komende 3 jaar weer van af moeten zijn, want vanochtend bleek dat er zich iemand toegang had verschaft tot mijn auto, zonder dat ik hem/haar daar toestemming voor had gegeven, en een autoradio, een GPS-antenne en een aantal CD’s (vooral met sprookjes voor de kinderen) ook zonder mijn toestemming heeft meegenomen. Snel aangifte doen, hoewel ik vrees dat het alleen maar voor de statistieken is. Het meest baal ik van de sprookjes-CD’s en mijn lievelingsCD van Johnny Cash.

Overig juridisch nieuws: de oud-fractieondersteuner van de statenfractie van de LPF die dreigbrieven verstuurde en deed alsof die van Islamitische organisaties afkomstig waren, krijgt een taakstraf.

1 Comment

  1. mijn fiets is twee weken geleden gestolen. Bij Rdam CS. Dat volgens het college van B&W zo veilig is. Zucht.

    En je moet Walk the Line kijken, over Johnny Cash. Als je die nog niet gezien hebt. Mooie film

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…