/

Eindelijk (3x)!

225 views
1 minuut leestijd
Start

Eindelijk (1) zijn er verkiezingen. Die peilingen beginnen me flink de keel uit te hangen. Ik heb natuurlijk ook gewoon statistiek en "methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek" gehad tijdens mijn studie, en als me er één ding van bijgebleven is, dan is het wel hoe moeilijk het is om met zekerheid iets te kunnen zeggen op basis van steekproegsgewijs onderzoek. De enige peiling, en de enige peiling waar het om gaat is de verkiezing, en die is vandaag. Stem toch gewoon PvdA. En als je de lijsttrekker niet aan staat, dan neem je toch gewoon iemand anders? Ja, net als veel anderen zie ik ook wisselende kwaliteit op de lijst staan, en net als ieder ander heb ik ook een favoriete PvdA-fractie aller tijden, maar zélfs in die fractie zaten mensen waar we nooit meer van gehoord hebben.

FW:

Eindelijk (2) zijn er foto's gemaakt van ons nieuwe team (zie hierboven). Na de verkiezingen bleek dat er behoefte was aan een college waarin de samenstelling van de deelgemeente meer tot uitdrukking kwam. Natuurlijk wilden we geen concessie doen aan de kwalititeit van het bestuur, en zo kwamen we op Gulami uit. Een enorme aanwinst voor het team. De "officiele" foto's staan binnenkort op onze eigen site

 

Eindelijk (3) wordt dat Zuidersterblok gesloopt. Sinds het vertrek van meubelwinkel de Zuiderster, hebben de gemeente en woningcorporatie Vestia hard gewerkt aan het leeg krijgen van het blok en aan het maken van een plan voor nieuwbouw. De bebouwing rondom het blok is in de afgelopen twintig jaar al helemaal vernieuwd. Met de sloop en met de bouw van de nieuwe woningen wordt nu eindelijk ook het laatste stuk van deze locatie vernieuwd. Vestia start naar verwachting eind 2007 met de bouwwerkzaamheden voor de nieuwbouw. Ongeveer anderhalf jaar na de start moeten de nieuwe woningen er staan.
De uitvoerders doen er alles aan om overlast door de sloopwerkzaamheden te voorkomen. Om eventuele klachten en overlast direct te kunnen signaleren en af te handelen, is een beheercommissie ingesteld. Deze commissie houdt gedurende de sloopwerkzaamheden de vinger aan de pols en heeft regelmatig contact met de deelgemeente en Gemeentewerken over de sloopwerkzaamheden en de eventuele overlast daarvan.

Tijdens een informatieavond op 20 november is gevraagd wie zitting wil nemen in de beheercommissie. Meldingen van overlast kunnen doorgegeven worden aan de deelgemeente, via (010) 291 60 60.  En als je mij wil bellen: 010-2916074.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…