en de resultaten zijn….

473 views
1 minuut leestijd
Start

dikker.jpg

…verbluffend. Afgelopen zondag was ik bij een voetbalwedstrijd die door gebrek aan belangstelling niet doorging. Niet iets heel bijzonders. Totdat er stukje over kwam in Trouwmijn weblog, en geenstijl. Resultaten:

 • 110.000 extra hits
 • 7000 extra bezoekers aan mijn website (welkom, maar de nieuwe lay-out is er écht pas over een paar weken)
 • 26.000 views op een foto op Flickr.
 • ’s middags werd mijn site uit de lucht gehaald door mijn provider.
 • 5 anonieme mailtjes  
 • 3 anonieme telefoontjes
 • 11 reacties, waarvan 10 anoniem.
 • aanvullende vragen van de pers. Vooral over mijn gewicht
 • twee creatieve fotoshops
 • update en *hop* nóg een artikel over mijn buik.

Het lijkt erop alsof er écht geen ander nieuws is…

4 Comments

 1. Jammer dat het niet is doorgegaan. De jongens van st. Afri willen heel graag, maar missen wellicht expertise en ervaring in het opzetten en uitvoeren van dit soort initiatieven. Ik snap nog steeds niet waarom de stichting Welzijn Feijenoord deze jongens niet onder haar hoede neemt! Ik zou zeggen tegen st Afri: laten wij maar een keer gaan praten en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 2. Tja Rachid,
  met alle respect voor de bedoelingen en inzet om zo`n toernooi op te zetten, waarvoor geld beschikbaar is gesteld.
  Natuurlijk had ook SWF daarin een rol kunnen hebben als blijkt dat zulks contact reeds eerder niet was geweest, maar daarvan geen gebruik is gemaakt.
  Om een gerenommeerd advies-bureau daarvoor te gebruiken zoiets vorm te geven en wat natuurlijk behoorlijk veel geld (van de gemeenschap) heeft gekost, is het wegblijven van de aangemeld-zijnde jongeren een flop, waarover menige nuchtere Rotterdammer lang zal napraten. Het opdraven van een dagelijks bestuurder (geen wethouder dus) wordt dan als een vingerwijzing gezien en de nodige mening over zijn postuur is ook weinig relevant m.b.t. het afblazen van het toernooi.
  Stel nou, dat de SWF (met de onbetaalde vrijwilligers) wel was benaderd en was dit kostenbesparend geweest en had het prijzengeld verruimd kunnen worden. Bovendien waren de deelnemers vooralsnog geen professionals, die voor zoiets betaald willen worden.
  Maar het blijft tenalletijde een goed initiatief om de saamhorigheid bij de jongeren te bevorderen en ze moeten ook niet zeuren dat er niks wordt gedaan voor ze.
  In ieder geval succes met een komend gesprek en we zien wel weer verder. En voor Robbert Baruch nog dit: binnenkort is er in Afrikaanderwijk een kookwedstrijd, ook voor papa`s. Iets om over na te denken voor zo`n smaakmakend spektakel??

 3. Beste Bertram,

  Er is in het verleden veel contact geweest, dat weet ik. Maar op een of andere manier wilde de SWF niet in zee met deze jongens. En verder zie ik de SWF zelf(nog steeds) niet in staat om iets degelijks met deze jongeren te bereiken..Maar goed, feit blijft wel dat er een duur adviesbureau uit het centrum wordt gevraagd om iets met jongeren op zuid te gaan doen..terwijl je zat kwaliteiten op zuid zelf hebt. Jammer.

 4. Rachid,
  dat is ook hetgeen wat wil zeggen, er zijn genoeg kwaliteiten aanwezig op R`dam-zuid die zoiets kunnen (en/of willen) organiseren. Daaraan hoeft een peperduur adviesburo niet aan te verdienen en het kost ook geen blamage als een prominent persoon zich `moet vrijmaken van zijn normale zondagsrust’. Zijn er nu werkelijk niet talentvolle vrijwillige personen van SenR (Sport en Recreatie) die zo`n toernooi willen begeleiden, zij worden er ook voor betaald en het kost de gemeenschap minder!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…