Feestje

340 views
1 minuut leestijd
Start

Hoewel zo’n avond zich ook wel eens tot drama’s kan leiden was de Algemene Ledenvergadering waarop de Haagse PvdA de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vaststelde toch vooral een feestje. Er waren meer goeie kandidaten dan op de lijst konden, en er is dan ook geen onvertogen woord gevallen. Voor iedereen was wel duidelijk dat de kwaliteit er was. Natuurlijk waren sommige mensen teleurgesteld omdat ze op een lagere plek waren gezet dan ze wilden, maar op twee uitzonderingen na (één kandidaat trok zich terug, en Marieke Bolle streed terecht en succesvol voor een hogere plaats) bleef de voorgestelde lijst intact. Ik denk dat we in Den Haag met een sterke lijst de verkiezingen ingaan.

Zie verder de foto’s.

4 Comments

  1. Hoezo geen onvertogen woord gevallen. In een van de pauzes stond ik met een van de Haagse Tweede Kamerleden te praten. Robbert Baruch mengde zich in dat gesprek met gemene beschuldigingen in de richting van Marieke Bolle. Ze zou “dossiers van andere gemeenteraadsleden hebben gestolen”. Ik heb je gevraagd om deze aantijging en andere publiekelijk in de microfoon uit te spreken. Daartoe was je niet bereid. Inderdaad werd er zo geen onvertogen woord gehoord. You are part of a very dark fairy tale!

  2. Op de avond zelf heb ik zelfs het woord gevoerd voor Marieke: ik zei dat ze een opmerkelijk gemeenteraadslid was, dat zichtbaar was, niet alleen met haar optreden in de stad, maar ook op internet; ze had niet alleen een weblog, maar zelfs een moblog, en dat is voor de kenners toch weer wat specialers. Ik was het dan ook helemaal eens met haar uiteindelijke plaats op de lijst.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…