Feijenoord 3 – Den Haag 0

299 views
1 minuut leestijd
Start

Dat er uit Den Haag veel goeds komt, was al langer bekend. Nieuw is dat nu ook Haagse topambtenaren in Feijenoord komen werken. Vandaag beginnen ze: Deborah Lootsma, Ineke van der Meer en Sander van Beurden waren alledrie in de Haagse gemeentelijke wereld actief, en zijn vandaag bij ons begonnen als gebiedsmanagers Noord, Zuid en Midden. Aangevuld met een nieuwe manager Expertisecentrum die Robbert Schiltmans heet, vormen ze het nieuwe managementteam van de Deelgemeente Feijenoord. Vanaf nu werken we dus écht gebiedsgericht. Jay!

1 Comment

  1. En nou maar hopen dat zij de juiste mensen in hun werkgebied weten te vinden, die het echt menen met hun wijk of buurt en solidair kunnen zijn om zelf voor de belangen van hun buurtgenoten durven op te komen.

    Dat zijn de juiste mensen, die zich willen inzetten voor hun woonomgeving en het initiatief durven te nemen om – desnoods zonder hulp of ondersteuning of welk `advies’ dan ook – anderen te helpen daarwaar dat nodig is.
    Mensen, die anderen in eigen waarde laten zoals ze zijn en zich tendienste willen stellen van anderen en zich daarbij serieus willen laten nemen.
    Niks minder dan dat en niks meer!!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…