Feijenoord is kampioen!

258 views
1 minuut leestijd
Start

Onderzoeksbureau webdam onderzocht voor de zesde keer het e-mailgedrag van gemeenten. Een aantal deelgemeenten reageerden erg goed: Feijenoord kwam als beste uit de bus. Waarom verbaast me dat nou niet? 🙂

Wat me wél verbaast is dat meer dan een derde helemaal niet reageert op binnenkomende mail. Waar ik me zorgen over maak is dat de resultaten ten opzichte van vorige jaren zijn verslechterd. En dat terwijl klantvriendelijkheid bij overheden veel aandacht krijgt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…