Felix Meritis is gek.

296 views
1 minuut leestijd
Start

Op 4 mei kreeg ik een mailtje van Felix Meritis. Een gebouw dat vroeger bestemd was voor mensen die nadenken. Ze schreven me onder andere dat het referendum over de Europese "Grondwet" "desastreus" verlopen was, en dat Nederland een land dat er een vorm van wettelijk gereguleerde apartheid op nahoudt. De teksten bleken afkomstig te zijn van een nogal warrig geschreven tekst van de mij onbekende Steve Austen. Om juist op 4 mei Nederland een apartheidsland te noemen vind ik een beschadiging van die dag, en Felix Meritis zeer onwaardig.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…