/

FFWD Dance Parade

325 views
1 minuut leestijd
Start

Gisteren was ik bij de pre-party (speciaal voor Katendrechters) van de FFWD Dance Parade, en vandaag was ik natuurlijk bij de Parade zelf. Onderweg ernaartoe heb ik me boos gemaakt over radiopresentator Eddy Zoey van BNN. Hij heeft een programma waar je plaatjes kan aanvragen en vragen kan stellen en beantwoorden. Naar aanleiding van zijn bejegening van een paar meisjes die hem belde heb ik een nieuwe vraag voorgesteld: “Hoe noem je iemand van bijna veertig die met minderjarige meisjes over sex wil praten?”. Bizar dat gedrag dat via MSN of op straat strafbaar is, op de radio getolereerd wordt.

De Dance Parade maakte mijn bui weer goed. Ondanks de buien. Volgens Radio Rijnmond zijn er toch nog 200.000 mensen op af gekomen. Dat is goed voor Rotterdam, goed voor Feijenoord en goed voor Katendrecht, want daar vindt het eindfeest plaats. Het feest gaat nog tot 00.30 door, dus ik ga straks nog even terug. Het grootste dancefestival van Nederland. Op Katendrecht. Whow.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…