/

Gedachten op dinsdagavond

224 views
1 minuut leestijd
Start

Door tussenkomst van mijn collega René Kronenberg mag ik op dinsdagavond af en toe de PvdA-discussiedinsdagen modereren. Vanavond een avond met als thema "De Staat van de Stad" met als inleiders Talja Blokland (buitengewoon hoogleraar wetenschappelijke grondslagen van het opbouwwerk) en Cees Vrijdag van de Kamer van Koophandel. Met name de eerste spreker zei zó veel waar ik op wilde reageren, dat mijn tong jeukte, als het ware. Het was dus maar goed dat ik als moderator daar was, en vooral ánderen het woord moest geven. Maar misschien komt het nog wel eens tot een discussie. Veel discussie op goed niveau. Ik verheug me op de volgende keer.

Mop du jour: Natuurlijk kunnen we een voorbeeld nemen aan New York, maar andersom is ook het geval.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…