Gezelligheid kent geen tijd.

298 views
1 minuut leestijd
Start

Het bestuurderschap brengt veel vergaderen met zich mee, maar gelukkig ook veel gezellige uitjes. Zo ben ik met enige regelmaat op feestjes van mensen die 60 jaar getrouwd zijn (en mag ik daar namens de deelgemeente wat cadeautjes geven, altijd fijn. Ook worden er bloemen bezorgd), en ga ik zo vaak mogelijk de wijk in. Vandaag ging ik met de Stadmarinier even Hillesluis en Bloemhof in. We maakten hier en daar een praatje en zagen onder andere dit geimproviseerde zwembad.

IMAGE_00021

We liepen ook wat langs plekken die aangepakt worden. Dat deed me denken aan een locatie die ik afgelopen dinsdag had gezien, en waar ik toch wel erg van geschrokken was. Een slooplocatie op de Feijenoorddijk (thanks, Quincy!) waar mensen in en uit liepen om de laatste materialen nog uit te wrikken. Het ziet er uit als een slagveld, en ik hoop dat het er snel beter uitziet. En dat er snel weer een mooi stuk Feijenoord voor in de plaats staat, natuurlijk.

IMAGE_00023

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…