Goed zo Jeffrey!

294 views
1 minuut leestijd
Start

Hoewel ik natuurlijk een voetbalclub moet toejuichen waarvan de naam lijkt op die van de deelgemeente waar ik werkzaam ben, was ik vandaag bij de wedstrijd tussen Sparta en Willem II. Uit Tilburg was één bus met supporters gekomen, dus het was nogal rustig in hun vak, en tot Jeffrey Vlug in de zeventigste minuut het veld opkwam (als debutant!), en de aanval inzette, was mijn lunch het spannendste wat ik vandaag had meegemaakt. Gelukkig begon men snel te voetballen. Ik zeg: hou die Jeffrey Vlug van Sparta in de gaten! Het werd 1-0, maar dat wisten jullie natuurlijk al.

20061029_00299

1 Comment

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…