Goede herinneringen.

410 views
1 minuut leestijd
Start

Morgen statenverkiezingen. Zodra de nieuwe Staten geinstalleerd worden, ben ik geen statenlid meer. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant waren het vier fantastische jaren en is het "time to move on".

Volstrekt off-topic, maar toch, omdat ik weet dat een aantal school- en klasgenoten deze site wel eens bezoeken, wil ik melden dat het Agnes College (ook wel bekend als de RK Scholengemeenschap St Agnes) op 15 september aanstaande cultureel reunieert. Daar is een website voor in het leven geroepen. Ik herinner me mooie chansons als

  • Ik ben Nel de del uit de kelder (door de week staan mijn ogen nog helder)
  • Heimwee naar die tijd (waar is de katholiciteit)
  • Het vrijheidslied (van Dick Borstlap, die ook "mijn" bomlied componeerde)
  • En veel meer. 

Tijd voor een reunie van schoolbands (ik speelde zelf neusfluit in de band "Teoflux Nihil"), en ander cultureel geweld.Lijkt me. Meld je aan! Ik ben inmiddels begonnen met een special edition van de schoolkrant O.A.S.E. Weet iemand waar je een stencilmachine en wrijfletters kan vinden?

Zo zie je maar: goede herinneringen komen altijd terug. Vroeger of later.

4 Comments

  1. Ha, Robbert.Goed dat je het Agnesfestival noemt.Wordt een ongekend spektakel.
    En heerlijk inkonsekwent ben je ook.Je verwaarloost je verdediging.Want nu wordt duidelijk dat niet alleen Wilders maar jijzelf OOK uit de katholieke traditie voortkomt. Op school bij het RK Agnes!!(onder een schuilnaam weliswaar, maar toch…)
    En dan je caviagrapjes.Velen uit de Agnestijd herinneren zich nog de oerkreet van verontwaardiging van een kleine brugklasser in de bovengang van de school toen hij buiten op het grasveld enig dierenleed , iets met eendjes dacht ik , of jonge poesjes , ontwaarde.Je hebt daarmee in ieder geval voorgoed je naam gevestigd.Daar kan geen bedorven kaashapje tegenop.Tot snel ,kameraad!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…