/

Groeten uit Tel Aviv

529 views
1 minuut leestijd
Start

Als ik in de auto van een vriend stap vraag ik hem of hij naar een huwelijk is geweest: aan de antenne bungelt een vrolijk blauw lint. Hij grinnikt, omdat ik niet in de gaten heb dat veel auto’s in Israel een lint dragen: de oranje blauwe linten zijn van de mensen die voor de terugtrekking uit Gaza zijn, en de oranje linten zijn tegen. Ook met de geboorte van een nieuwe Nederlandse prinses heeft het dus niets te maken. Vannacht vlieg ik weer naar huis, en dan ga ik eens genieten van een fijn reces!

4 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…