/

Het gaat goed met het carpark

381 views
1 minuut leestijd
Start

Vorige week reed ik over de Kaap en zag daar Jan Geert Munneke met een gieter over de kade fietsen, en bedacht me dat ik nog maar weer eens iets moest schrijven over het Carpark.

Het Carpark heeft na de start aan de Veerlaan anderhalve week in de Rechthuisstraat gestaan en vervolgens twee weken aan het eind van de Katendrechtsestraat. Vanaf anderhalve week geleden staat hij op de Sumatraweg aan het Deliplein. Daar was hij zaterdag te bewonderen op het Welkom Thuis Festival. Natuurlijk ook van 17 tot 19 september bij de opening van theater Walhalla. Jan-Geert heeft hem steeds geduwd met buurtbewoners en/of vrienden en voor bewoners gezorgd die een oogje in het zeil hielden. Zoals gehoopt is het Carpark helemaal heel gebleven, hij is alleen een beetje verwaaid op de laatste locatie. Het groen wordt daarom af en toe ook even opgefrist.

Intussen is de eerste ‘tourneedatum’ bekend geworden: Het festival Wereld van Witte de With (zie  http://www.festivalwww.nl) van 12 tot 14 september. Dat is een goede gelegenheid om over een relatief korte afstand ervaring op te doen met vervoer met vrachtwagen/aanhanger. Verderop in het najaar volgen mogelijk tournees naar Delft en Eindhoven.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…