/

Intime Geständnisse geschlechtsreifer Nymphomaninnen.

400 views
1 minuut leestijd
Start

Intime Geständnisse geschlechtsreifer Nymphomaninnen!

Onderweg terug van Provimi ga ik even langs bij de pas geopende Cultvideotheek op het Deliplein. Ik wist niet helemaal wat ik me voor moest stellen bij een Cultvideotheek, maar het aanbod reikt van bovenstaande film tot het zeer brave Mon Oncle van Tati. Eigenlijk allemaal films uit het filmhuiscircuit. Aan de complete Kurusawa konden ze me niet onmiddellijk helpen, maar dankzij de andere vestiging en een goed netwerk valt er vast wel wat te regelen. Kortom: een aanwinst voor Katendrecht en Rotterdam!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…