Kamerfrage (explicit lyrics)

286 views
1 minuut leestijd
Start

Altijd goed als mensen zich met politiek bemoeien. De samenleving is immers van ons allemaal. Naar aanleiding van de Kamerfrage van Lange Frans en Baas B heb ik ook nog wel één of twee vragen aan hém; waar haal je die apenkool vandaan, en hoe serieus moeten we iemand lezen die "de overheid" aanspreekt op fatsoenlijk handelen, en zelf met teksten komt als:

Ik breek je focking nek ouwe, ik sla je op je bek

en

Ik ben gewoon een vieze hond
(je moet je rukken, laat je baasie bukken, stop em in ze kont)
Ik ben gewoon een vieze hond
(met je vieze vlooien, ik zal een stok voor je gooien, ren maar in het rond)
Ik ben gewoon een vieze hond
(ruik je aan je gat, hoe laag ligt de lat, toen je die Herpes vond)
Ik ben gewoon een vieze hond
(in je broek een stijve op zoek naar wijven als een vagebond)

Mense wort wakke en opun je oge, wat se fetelle mag je gelofe.  

Dit is nu precies het soort bemoeienis met politiek dat funest is; wantrouwen creëren en bewijsloos roepen dat iedereen door "hun" (dat zijn wij dus) belazerd wordt. Daar helpen geen argumenten tegen, want alles wat je ertegenin brengt wordt meteen uitgelegd als meehelpen het in de doofpot te stoppen. Daar helpen geen kamerfrage tegen. Die kamerfrage van Lange Frans helpen sowieso nergens tegen. Zo. Nu ga ik weer lekker Tuigcommissie luisteren.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…