Kan ik de Kaap aan?

299 views
1 minuut leestijd
Start

Aanstaande donderdag staat de benoeming van een nieuw bestuur van de deelgemeente Feijenoord op de agenda. Naar ik hoop zal ik daar benoemd worden tot Dagelijks Bestuurder. Zo heet een wethouder van een deelgemeente. Langzaam wordt het concreter. Ben me als een speer aan het inlezen, en afgelopen woensdag was ik mee met een werkbezoek aan Katendrecht, waar ik nogal van onder de indruk was. Ik kende Katendrecht natuurlijk ook alleen maar als een buurt waar nette mensen je voor waarschuwde, maar buurtbewoners zijn nu samen met private partners en de deelgemeente er een enorme draai aan het geven. We zagen wat er gebeurde en spraken met bewoners over de dilemma’s die samenhangen met stadsvernieuwing. Het gaat goed komen met Katendrecht, daar ben ik van overtuigd. Tip van de dag: trek eens een kwartiertje uit om deze site over Katendrecht te bekijken!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…