Katendrecht-Vreewijk

262 views
1 minuut leestijd
Start

Vanavond aangezeten bij de commissie Katendrecht-Vreewijk, die vaardig werd voorgezeten door Saskia Osadiaye. Ook de eigenaren van honden die ik een paar dagen geleden sprak, kwamen inspreken.

Je weet, hondenpoep is een groot probleem in Feijenoord. Vooral daar waar kinderen spelen. Het DB heeft, na net veel mensen gesproken te hebben, een voorzet gegeven voor de herinrichting van hondenuitlaatzones in de valkeniersweide. Er waren namelijk nogal wat mensen ontevreden over de oplossing waar we een jaar geleden voor kozen. We hebben met ze gesproken, naar ze geluisterd en een voorstel gedaan, waarop mensen kunnen reageren. Dan gaan we het nog een keer voorleggen aan de bewoners, en vervolgens maken we dan een nieuwe afweging en nemen een beslissing.

We hadden ervoor gekozen om één omheind hondenuitlaatgebied op te knippen in twee, zodat er meer gewandeld kan worden tussen de gebieden, en als je een hond ziet waar je de jouwe niet mee wil confronteren, kan je voor de andere losloopzone kiezen. De insprekers van vanavond hadden een ander idee: de honden los op de weide, en de kinderspeelplaats achter een hek. Omgekeerd dus.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…