/

Laat het los… houdt het vast.

438 views
1 minuut leestijd
Start

Onwillekeurig dwalen mijn gedachten af en toe nog wel eens af naar Feijenoord. De deelgemeente kwam wel even heel dichtbij toen de ING in het nieuws kwam met het bericht dat huizen in bepaalde wijken in Rotterdam niet verzekerd zouden kunnen worden. Verder was ik natuurlijk blij verrast door de voortgang op het dossier “ijzeren robbie”, het beeld dat op Katendrecht moet verrijzen. Ik heb me er voor ingezet, en het ziet ernaar uit dat het er toch echt gaat komen. Belangrijk, want Rotterdam heeft nog steeds geen monument voor de mannen die die stad groot hebben gemaakt.

Af en toe hoor ik ook nog wel eens wat van mijn oude vrienden van de Tuigcommissie. Ze wezen me op bovenstaand filmpje over Joany Muskiet. De moeder van H.E.L.D.E.R.H.E.I.D. Gigantisch dat Breyten nu nog dagelijks zo’n impact heeft.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…