leergang lokale politiek

278 views
1 minuut leestijd
Start

In de nieuwe gemeente die nog bekend staat onder de naam "3B" (de gefuseerde gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk) start binnenkort een leergang Lokale Politiek. De leergang is bedacht voor de huidige leden in de 3B-gemeenten en diegenen in de 3B-Hoek die belangstelling hebben om actief te gaan worden in de PvdA.

Zie de brief van het bestuur: 

De leergang bestaat uit een vijftal bijeenkomsten waarin een breed beeld wordt gegeven van wat actief worden in de lokale politiek zoal met zich brengt. Voor een ieder die zich afvraagt of een toekomstig raadslidmaatschap of het worden van fractieondersteuner aansluit bij de persoonlijke mogelijkheden en ambities, is deze leergang een uitgelezen mogelijkheid om een kijkje in de politieke keuken te nemen. Bovendien is de opzet van de leergang heel gevarieerd en daardoor ook heel leuk om aan mee te doen. De inhoud van de leergang kunt u raadplegen op de website van de PvdA afdeling 3B Gemeenten (http://www.driebgemeenten.pvda.nl/ of telefonisch of per email opvragen bij Gerard Bovens. De kosten van deelname zijn € 25,- per persoon te voldoen bij aanvang van de Leergang. Het betreft een bijdrage in de kosten die de afdeling maakt om de Leergang te organiseren. U kunt zich schriftelijk of per e-mail aanmelden bij de secretaris van de afdeling, Gerard Bovens, Händelstraat 6, 2651 VE Berkel en Rodenrijs, e-mail: drieBgemeenten@pvda.nl . Aan de Leergang kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Daarbij geldt: Wie het eerst komt, die het eerst maalt! De aanmelding moet uiterlijk 28 januari binnen zijn.Voor informatie over de cursus, bel Gerard Bovens telefoon: 010 – 511.44.75. De inhoud van de cursus kunt U ook vinden op onze website www.drieBgemeenten.pvda.nl Met vriendelijke groet, namens het afdelingsbestuur, Gerard Bovens, Secretaris

1 Comment

  1. Mooi initiatief. Toevallig weet ik als Alphense fractievoorzitter van de PvdA dat de afdeling Nijmegen al enige malen een cursus lokale politiek heeft gegeven. Ik meen in de hoop interesse op te wekken en nieuwe aanwas te krijgen. Wij hebben dat, ruim een jaar terug, ook overwogen. Uiteindelijk zijn wij mensen gaan werven om samen met hen het lokale programma te schrijven. Heeft ook goed gewerkt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste van Blog

Nogmaals: Helderheid

Het Helderheidplein wordt officieel Helderheidplein 🙂 Vanaf het begin van de jaren ’80 was ik, scholier…